Kész katasztrófa: sok boltból szinte teljesen eltűnt a magyarok kedvenc csemegéje

HelloVidék   
  Megosztom
Kész katasztrófa:  sok boltból szinte teljesen eltűnt a magyarok  kedvenc csemegéje

"Elfogyott, legalább egy hónapja nem kaptunk" – a legtöbb üzletben ez a válasz fogadja azokat a vásárlókat, akik Pilóta kekszet keresnek, írta a Hvg.hu.

A Hvg.hu információi szerint alapanyag és csomagolóhiány is sújtja a székesfehérvári üzemet, ezért is fordulhat elő, hogy egyre több üzletben hiánycikk a magyarok kedvenc édessége, a pilótakeksz. A Mondelez Hungária Kft. igyekszik azonban minél előbb megoldást találni a második legnépszerűbb magyar kekszet sújtó problémákra.

A cég a lapnak is megerősítette, hogy jelenleg készlethiány van a Pilóta szendvicstermékből, ami a kiskereskedelmi és a viszonteladói csatornáik túlnyomó többségét is érinti. A jelenség ráadásul nem fog egyik napról a másikra megoldódni.

A várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag és csomagolóanyaghiány okozzák

- írták.

Mayer Gábor, a Mondelez Hungária Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pilota keksz

hiány

Élelmiszerárstop

élelmiszer

bolt