Kész katasztrófa: sok boltból szinte teljesen eltűnt a magyarok kedvenc csemegéje

HelloVidék   
  Megosztom
Kész katasztrófa:  sok boltból szinte teljesen eltűnt a magyarok  kedvenc csemegéje

"Elfogyott, legalább egy hónapja nem kaptunk" – a legtöbb üzletben ez a válasz fogadja azokat a vásárlókat, akik Pilóta kekszet keresnek, írta a Hvg.hu.

A Hvg.hu információi szerint alapanyag és csomagolóhiány is sújtja a székesfehérvári üzemet, ezért is fordulhat elő, hogy egyre több üzletben hiánycikk a magyarok kedvenc édessége, a pilótakeksz. A Mondelez Hungária Kft. igyekszik azonban minél előbb megoldást találni a második legnépszerűbb magyar kekszet sújtó problémákra.

A cég a lapnak is megerősítette, hogy jelenleg készlethiány van a Pilóta szendvicstermékből, ami a kiskereskedelmi és a viszonteladói csatornáik túlnyomó többségét is érinti. A jelenség ráadásul nem fog egyik napról a másikra megoldódni.

A várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag és csomagolóanyaghiány okozzák

- írták.

Mayer Gábor, a Mondelez Hungária Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pilota keksz

hiány

Élelmiszerárstop

élelmiszer

bolt