Már csak ez hiányzott: az átlagnál hidegebb télre számíthatunk az előrejelzések szerint

HelloVidék   
  Megosztom
Már csak ez hiányzott: az átlagnál hidegebb télre számíthatunk az előrejelzések szerint

Az átlagnál hidegebb lehet a tél Európában – a Középtávú Időjárás-előrejelzések Központjának friss prognózisa alapján. A kormányközi szervezet szerint kevesebb csapadék és szél várható a szokottnál. Emiatt nemcsak a gáz, hanem az áram is tovább drágulhat a Híradónak nyilatkozó szakértő szerint. Az RTL meteorológusa azt mondja, várhatóan Magyarországon is többet kell majd fűteni a télen.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

fűtés

tél

előrejelzés

fűtési szezon