Nagy a baj: nincs elég villanyóraszekrény, mi lesz így az elektromos fűtésekkel?

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy a baj: nincs elég villanyóraszekrény, mi lesz így az elektromos fűtésekkel?

Bajban vannak a régebben épült családi házak tulajdonosai, ha az elektromos fűtéshez az olcsóbb H tarifát vennék igénybe. Ehhez az egész villanyóra szekrényt át kell alakítani, amiért brutális árat kérnek. Ennél is nagyobb probléma azonban, hogy a villanyóraszekrény országszerte hiánycikk.

Lassan két hónapja országszerte hiány van villanyóraszekrényből. Aki most igényelne H tarifát az elektromos fűtéshez, annak több átszerelési szabálynak is meg kell felelnie, és új villanyóra szekrényt is ki kell alakítania, ami csak az épület homlokzatára lehet felszerelni, számol be az ATV Híradója.

Az elmúlt évek messze legnagyobb beruházásait hajtottuk végre annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabb legyen a termelésnövekedésünk. Robotokat vásároltunk, üzemet építettünk, gépeket és szerszámokat, minden olyant amivel úgy gondoljuk, hogy viszonylag belátható időn belül meg tudjuk oldani ezt a problémát

- mondta az ATV-nek Csatári László, a Csatári Plast Kft. tulajdonosa.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

villanyóra

fűtés

gázfűtés

villanyszekrény

hiány