Újabb legendás vidéki vendéglő húzza le a rolót: nem bírják a horror rezsit

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb legendás vidéki vendéglő húzza le a rolót: nem bírják a horror rezsit

Sorra jelentik be az éttermek, vállalkozások, hogy bezárnak, vagy éppen csökkentett nyitvatartással dolgoznak. Most újabb kedvelt hely zár be Zalában: a kisbucsai Karaván étteremnek is betett a rezsiválság.

Az 1983 óta családi vállalkozásban üzemeltetett Karaván étterem Kisbucsán is erre a lépésre kényszerül a téli hónapokban - írta a frisshirek.hu. A vendéglátóegység nemcsak az átutazók, hanem a környék egyik ismert és kedvelt étterme, ahol hetente családbarát árakkal, házias menüajánlattal és A'la cart étlappal várták a vendégeket. Azonban az irreálisan megemelkedett rezsiköltségeket ők sem bírják kitermelni, mert bárhonnan is próbálnák kispórolni, nem lehet. Vasárnap megjelent Facebook posztjukban ezt írták:

A megnövekedett nyersanyag illetve energiaárak miatt, hosszas vívódás után, a BEZÁRÁS mellett döntöttünk! Hiába emelnénk tovább árainkat,azzal sem fejlesztésre, sem munkabérre nem tudnánk fordítani, csak "valakinek a zsebébe" öntenénk a pénzt. Elveinkkel teljesen ellentétes lenne ez az üzletpolitika, hiszen mindig családbarát árakkal dolgozó kis étterem voltunk.Ahhoz, hogy a jövőben is így maradjon, meghoztuk a döntést, hogy TÉLRE BEZÁRUNK.

A tervek szerint, a vendéglő tavasszal újra megnyitja kapuit.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rezsinövekedés

infláció

étterem

bezárási hullám