Figyelem, leállás jön a magyar banknál: nem lesz netbank, sem mobilbank

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, leállás jön a magyar banknál: nem lesz netbank, sem mobilbank

Október 22-én 20:00-tól október 23. 13:00-ig tervezett rendszerfejlesztés lesz a K&H-nál. A pénzintézet eredetileg vasárnap reggel 8-ig tervezte rendszerei felfüggesztését, azonban utóbb közölték, hogy a művelet csak délután fog véget érni - írta a Pénzcentrum.


 


 


 

A bank korábbi tájékoztatása szerint az érintett időben elektronikus csatornáik, beleértve a netbank és a mobilbanki alkalmazás, valamint az azon elérhető pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatások működését, szünetelhet. A közleményben hangsúlyozzák, hogy ebben az időszakban a bejövő azonnali utalásokat visszautasítják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bank

leállás

kh

bankszolgáltatás