1,3 milliárdért most saját gyógyfürdőd lehet: így próbálnak túladni a vidéki komplexumon

HelloVidék   
  Megosztom
1,3 milliárdért most saját gyógyfürdőd lehet: így próbálnak túladni a vidéki komplexumon

Több ingatlanos portálon is olvasható az a hirdetés, amelyben eladásra kínálják a Vas megyei Szelestén található gyógyfürdőt, amely 2004-ben nyitott ki, majd 2009-ben bezárt. A fürdőkomplexum összesen közel 10 ezer négyzetméteren terül el, a vízfelület megközelítőleg ezer négyzetméter. Kérdés az, hogy a rezsiválság közepén, amikor sorra zárnak be a vidéki fürdők, mekkora sikerrel járnak majd a tulajdonosok...


 


 

Magyarország kiváló minőségű vizével rendelkező dunántúli fürdőjét kínálják most eladásra. A gyógyfürdő az ismert szelestei arborétum közvetlen szomszédságában található.

Az egyik ingatlanközvetítő hirdetésében az olvasható, hogy a szelestei gyógyfürdő kialakítása során a tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetettek az időtálló, minőségi anyagok használatára, illetve olyan műszaki rendszert alakítottak ki, amely innovatív módon járul hozzá a a hatékony energiafelhasználáshoz, csökkentve ezzel a fürdő működtetésének költségeit.

A medencetér szerkezetének kialakítása során rozsdamentes acélt használtak, így biztosítva a hosszútávú értékállóságot. A fürdő összesen közel 10 000 m2-en helyezkedik el. Területén több típusú medence található, megközelítőleg 1000 m2 vízfelülettel. Belső gyógyvizes medence, jakuzzi nyakmasszázzsal, egy óriási külső strandmedence, beltéri gyógyvizes ülőkádak, súlyfürdő. A fürdő területén található egy termálkút, amely 42 fokos vizet biztosít, illetve egy hideg vizes kút. A két kút szolgálja ki a fürdő igényeit. Vízminőségük és a kinyerhető víz mennyisége kiegyensúlyozott. A fürdő kiépített rendszerrel kapcsolódik Magyarország egyik legjobb minőségű gyógyvizével rendelkező kútjához. A gyógyvíz 1260 m mélységből tör fel, reumatikus, szív- és érrendszeri megbetegedések, bőrbetegségek, valamint nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott, ellenjavallata nincs.

A vételár magában foglal a fürdő közvetlen környezetében elterülő további közel 60 000 m2-nyi , művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet. A jelenlegi tulajdonos erre a területre egy 140 szobás gyógyszálló kialakítását tervezte, így a közüzemi fejlesztési hozzájárulások befizetésre kerültek - olvasható a hirdetésben.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szeleste

gyógyfürdő

eladás

rezsicsökkentés