Kész, vége! Bedarálják az ingyenes parkolást ebben a vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége! Bedarálják az ingyenes parkolást ebben a vidéki nagyvárosban

A keddi közgyűlésén a város elfogadta azt az előterjesztést, amely megszünteti a környezetkímélő járművek parkolási kedvezményét – írja a Villanyautósok oldala. A rendelet november 1-től hatályos, vagyis már csak pár napig lehet élni a környezetkímélő autóknak járó kedvezménnyel. A közgyűlési vitában felmerült, hogy csak az első két óra legyen ingyenes, más vélemények szerint az elektromos autók ára legalább 10 millió forint, így akinek villanyautóra futja, fizesse ki a parkolási díjat is.

Nem is beszélve arról, hogy mi van ha bejön egy csomó elektromos autó, megállnak és felrobban az egész, tehát ez egy nagyon veszélyes dolog

- ezzel a gondolattal zárta Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, a zöld rendszámos ingyenes parkolásáról folytatott vitát a mai közgyűlésen.

A vitában felmerült lehetőségként, hogy csak az első két óra legyen ingyenes, más vélemények szerint az elektromos autók ára legalább 10 millió forint, így akinek villanyautóra futja, fizesse ki a parkolási díjat is. Sokan úgy érzik, hogy nincs elég parkolóhely, ezért arra érdemes ösztönözni az autósokat, hogy minél rövidebb ideig parkoljanak. Olyan lakossági panaszok is felmerültek, hogy miért vettek el 2 parkolóhelyet elektromosautó-töltőhelynek egy 100 férőhelyes parkolóból.

Ezekben a városokban szintén megszűnt a zöld rendszámos autók ingyenes parkolása: itt a lista.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zöld rendszámos autók

zöld rendszám

parkolás

ingyenes

győr

közgyűlés