Vadiúj gigapláza nyílt a vidéki Magyarországon: ilyen Pesten sincs, ettől annyira extra + Fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Vadiúj gigapláza nyílt a vidéki Magyarországon: ilyen Pesten sincs, ettől annyira extra + Fotók

Miután fogadta első vendégeit, az idén nyáron megnyíló Mercure Debrecen hivatalos nyitó gálaestet tartott a helyi közösségi és üzleti partnerek számára. Az esemény számos látványosságban bővelkedett – bűvésztrükkök és tűzijáték mellett a Megasztár sorozatból, illetve a The Voice USA-ból ismert előadó, Király Viktor is fellépett.

A világ vezető hotel- és vendéglátóipari lánca, az Accor Mercure Debrecenben nyitott szállodája a márka Budapesten kívül bővülő portfóliójának része, amely tovább erősíti a vállalat Közép- és Kelet-Európában elért pozícióját. A megyeszékhely szívében található Mercure Debrecen az üzleti és a pihenésre vágyó utazók számára is tökéletes kényelmet nyújt.

A megnyitása utáni első hónapjainak sikereit megünnepelni kívánó új Mercure Debrecen szálloda különleges rendezvénnyel mutatta be a közkedvelt hotelláncmárka élményvilágát a debrecenieknek és üzleti partnereinek. A fiatal DJ-k szerzeményei által kísért klasszikus hegedűzene mellett megannyi bűvésztrükk és tüzes látványosság szórakoztatta az összegyűlteket, páratlan élményt nyújtva minden résztvevőnek. Az est fénypontja Király Viktor – ismert énekes, dalszövegíró, számos magyarországi díj nyertese és a The Voice USA TV show 9. évadja Top 20 sztárjának koncertje – volt. A hotel csapata francia desszertekkel, pattogatott kukoricával és a gyermekkor emlékeit idéző vattacukorral teli Jardin Édesség Sarkokkal kedveskedett a vendégeknek.

Augusztusi megnyitása óta szállodánk számos kiemelkedő rendezvénynek, kongresszusnak és jelentős konferenciának adott otthont. Ez a hotel lokális tulajdonságait tekintve nagyszerű eredmény. Arra törekszünk, hogy a szállodánk nem csak a szabadidős vendégek, de a MICE szektor (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions; magyarul: üzleti találkozók, jutalomutak, konferenciák, bemutatók) és a Debrecenbe üzleti céllal érkező ügyfelek számára is megoldást nyújtson

- jelentette ki Demény Gábor, a Mercure Debrecen vezérigazgatója.

Örülünk, hogy elhoztuk Debrecenbe a közismert Mercure márkát, amely ismert arról, hogy felidézi az adott úticélok hangulatát és történelmét. Olyan csodálatos város az otthonunk, amelyet érdemes felfedezni, és reméljük, hogy szállodánk pompás útikalauz lesz minden látogató számára.

A város szívében felépített Mercure Debrecen 135 stílusos és elegáns szobával rendelkezik, így tökéletes úti cél üzleti és a kikapcsolódást kereső utazások számára. A Winestone étterem és bár különleges kulináris élményt kínál az ínyenceknek és a kuriózumok kedvelőinek. A borbár jellegzetes étlapja mellett több mint 40 népszerű borvidékről származó, válogatott borválasztékot kínál. A vendégek az aktív kikapcsolódáshoz fitneszközpontot vehetnek igénybe.

Más Mercure szállodákhoz hasonlóan az új utazási célpont is mélyen integrálódik az úti cél élményvilágába, kialakítását a híres Debreceni Virágkarnevál elemei ihlették. A vendégek az épület megjelenésében és eleganciájában is tükröződő magas szintű kiszolgálásra számíthatnak. Az Accor, a világ vezető szállodalánca a Mercure Debrecen megnyitásával bővíti a márka Budapesten kívüli portfólióját, így erősítve tovább pozícióját Közép- és Kelet-Európában.

Debrecen Magyarország második legnagyobb városaként és a keleti régió legjelentősebb gazdasági központjaként jelentős üzleti potenciállal rendelkezik, a városban számos nemzetközi cég működik. Népszerű szabadidős úti cél, valamint rangos oktatási és kulturális központ, ahol számos nagyszabású regionális, országos és nemzetközi sport-, kulturális és üzleti esemény zajlik.

Címlapkép, fotók: Hotel Mercure, sajtófotók

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hotel mercure

debrecen

hotel

mice szektor