Végre egy jó hír! Ebben a vidéki városban nyitva tart a gyógyfürdő, és lesz díszkivilágítás is

HelloVidék   
  Megosztom
Végre egy jó hír! Ebben a vidéki városban nyitva tart a gyógyfürdő, és lesz díszkivilágítás is

Sárváron a képviselő-testület döntött az energiahatékonysági intézkedésekről. A Sárvár Aréna épületrészeit energetikai szempontból elkülönítik egymástól. Az intézmény, benne a mozi továbbra is fogadja a látogatókat, a gyógyfürdő is nyitva lesz, és az ünnepi díszkivilágításról sem kell lemondaniuk a lakosoknak, számol be a vaol.hu.

Az ülés több napirendjének tárgyalására is az elhibázott uniós szankciók miatti energiaválság, a háború okozta infláció negatív hatásai miatt került sor. Az önkormányzat igyekszik védeni a helyi gazdaságot és Sárvár polgárait. A vendéglátóipari előkertek üzemeltetői mellett a közterületen – például sütőipari termékeket – árusító vállalkozásoknak nem kell közterület-használati díjat fizetniük 2023. április 30-ig.

A válsággal sújtott időkben még fontosabb az öröm és a remény. Ezért szerényebb formában, de lesz adventi-karácsonyi díszvilágítás Sárvár központjában.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sárvás

energiatakarékosság

gyógyfürdő

adventi díszkivilágítás

díszkivilágítás

advent

karácsony