Junior Prima díjas Koós Anna, a Pénzcentrum szerkesztője

Pénzcentrum   
  Megosztom
Junior Prima díjas Koós Anna, a Pénzcentrum szerkesztője

Sajtó kategóriában Junior Prima díjat kapott a Pénzcentrum szerkesztője: Koós Anna a tizedik, aki a Portfolio Csoport munkatársai közül ilyen elismerésben részesült.

Társlapunk, a Pénzcentum híradása számol be róla, hogy Junior Prima díj Sajtó kategóriájának díjában részesült idén a Pénzcentrum szerkesztője. Koós Anna a Portfolio Csoport munkatársai közül tizedikként vehette át a rangos elismerést. Az érvényes jelölések közül a szakmai zsűri a hat legkiválóbbat választotta ki, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2022-ben magyar sajtó kategóriában.

Koós Anna 2019-ben, pályakezdőként érkezett a Pénzcentrumhoz. Kiemelt szakmai területei közé tartoznak az egészségügyi témák, és az idősebb generációk, a nyugdíjasok életét érintő gazdasági-pénzügyi aktualitások. Ugyanakkor elévülhetetlen érdemei vannak a szerkesztőségben az adatújságírás területén is.

A mostani díjazással tizedik alkalommal lett a Portfolio Csoport egyik munkatársáé a rangos elismerés, és először került a Pénzcentrum szerkesztőségébe a díj: a korábbi években Weinhardt Attila, Palkó István, Csiki Gergely, Turzó Ádám, Árgyelán Ágnes, Hornyák József, Huszák Dániel, Pásztor Roxána és Zsoldos Ákos kapott Junior Prima díjat. Ma is mindannyian a Portfolio szerkesztőségének munkatársai.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

pénzcentrum

prima díj