Ilyet is ritkán látni: 50 millióból minibölcsőde épült Pest megyében + fotók

MTI   
  Megosztom
Ilyet is ritkán látni: 50 millióból minibölcsőde épült Pest megyében + fotók

Tizennégy férőhelyes minibölcsődét adtak át Törtelen - közölte a hírt a Pest megyei község önkormányzat.

Az önkormányzat tulajdonában lévő Tulipán Óvoda egyik épületét alakították át bölcsődévé. A projekt belső átalakítást, tetőfelújítást és az épület körül hőburok kialakítását, valamint az udvar rendbetételét foglalja magába.

A megújult épületről azt közölték, hogy a településen belül központi, ám csendes helyen áll, ahol tizennégy gyermeket tudnak fogadni.

A fejlesztéssel a települési önkormányzat célja elősegíteni a kisgyermekes szülők munkába állását, amely munkaerőpiaci szempontból és a családok anyagi helyzete miatt is különösen fontos - hangsúlyozták, megjegyezve, ez lehetővé teszi a hátrányos helyzetű gyermekek korai életszakaszban elkezdett gondozását, nevelését is.

A pályázaton elnyert 50 millió forint a magyar állam és a Pénzügyminisztérium támogatása - áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

helovidék

óvoda

átadás

bölcsöde

pest megye