Drasztikus megszorításra készül a vidéki nagyváros: egekbe szökött a rezsi ára

infostart.hu   
  Megosztom
Drasztikus megszorításra készül a vidéki nagyváros: egekbe szökött a rezsi ára

Arról döntött Szeged Város Önkormányzata, hogy a Szegedi Nemzeti Színház Nagyszínházának épületét január 1-jétől március 3-ig, illetve a Kisszínházát január 1-tjéől február 15-ig zárva tartja. Ehhez hozzátartozik még a szegedi Reök-palota, a Regionális Összművészeti Központ is, hiszen az is a színház intézményeihez tartozik – mondta az InfoRádiónak Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója.

Ahogy a portál írta, a gáz ára kilencszeres lett a színházban. Éppen ezért úgy gondolják, hogy a három intézmény bezárásával több mint százmillió forintot lehetne megtakarítani. Az áramért még nem tudják mennyit kell fizetniük, ennek ára január 1-jétől fog változni, de feltételezhető hétszeres, akár tízszeres árkülönbség is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

szegedi nemzeti színház

nagyszínház

kisszínház

reök-palota

regionális összművészeti központ

bezárás

rezsidíjak

rezsiemelkedés

rezsiemelés