Már hizlalják a jeget a Balaton legszebb jégpályáján: hamarosan nyitnak

HelloVidék   
  Megosztom
Már hizlalják a jeget a Balaton legszebb jégpályáján: hamarosan nyitnak

A balatonboglári létesítmény a tervek szerint december 2-án nyitja meg kapuit, december 3-án pedig hatalmas bulival várják a csúszás szerelmeseit - írta a Likebalaton.

A hokimeccsekre is alkalmas balatonboglári jégpálya már szinte teljesen készen várja a megnyitót. Ha az időjárás és a technikai berendezések is úgy “akarják”, december 2-án pénteken 15 órától már csúszkálhatunk is - adta hírül a Likebalaton.

Ahogy a szervezők ígérik, ott lesz Süsü, a sárkány, bemutatót tartanak a kis hokisok, valamint a fővárosból érkező műkorcsolyázók. 19 órától pedig jégdiszkóba várják az érdeklődőket.

Idén még újdonságot jelent a kéthetente rendezendő kézműves jegesprogram, amit a pálya mellett tartanak. December 3-án 10-11 óráig Mikulásokat készítenek a jó kézügyességgel rendelkező gyerekek.

Jó téli szezonra számítok, hiszen a déli parton csak Balatonlellén és nálunk működik majd jégpálya. A rezsigondok miatt Balatonbogláron bezár a sportcsarnok, és nem működik az uszoda sem. Azt gondolom, egy kiváló találkozási pont lesz a jégpálya az elkövetkezendő hetekben

– közölte az üzemeltető, Vécsei Mihály, aki még hozzátette, január 8. után nekik is meg kell küzdeni a megemelkedett energiaárakkal. Így csak abban az esetben hosszabbítják meg a koripálya működését, ha nagyon hideg lesz, és nem igényel nagy energiaráfordítást a jég hűtése.

A boglári jégpálya nyitvatartása:

  • Hétköznapokon 14-től 20 óráig.
  • Szombaton 10-től 21 óráig.
  • Vasárnap 10-től 20 óráig.
  • A téli szünetben december 23-tól január 8-ig folyamatosan nyitva lesznek 10-től 21 óráig. Csak december 24-én tartanak zárva, de 25-én és 26-án is várják a vendégeket.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégkorcsolya

jégkorcsolya pályák

balaton

tél