Már hizlalják a jeget a Balaton legszebb jégpályáján: hamarosan nyitnak

HelloVidék   
  Megosztom
Már hizlalják a jeget a Balaton legszebb jégpályáján: hamarosan nyitnak

A balatonboglári létesítmény a tervek szerint december 2-án nyitja meg kapuit, december 3-án pedig hatalmas bulival várják a csúszás szerelmeseit - írta a Likebalaton.

A hokimeccsekre is alkalmas balatonboglári jégpálya már szinte teljesen készen várja a megnyitót. Ha az időjárás és a technikai berendezések is úgy “akarják”, december 2-án pénteken 15 órától már csúszkálhatunk is - adta hírül a Likebalaton.

Ahogy a szervezők ígérik, ott lesz Süsü, a sárkány, bemutatót tartanak a kis hokisok, valamint a fővárosból érkező műkorcsolyázók. 19 órától pedig jégdiszkóba várják az érdeklődőket.

Idén még újdonságot jelent a kéthetente rendezendő kézműves jegesprogram, amit a pálya mellett tartanak. December 3-án 10-11 óráig Mikulásokat készítenek a jó kézügyességgel rendelkező gyerekek.

Jó téli szezonra számítok, hiszen a déli parton csak Balatonlellén és nálunk működik majd jégpálya. A rezsigondok miatt Balatonbogláron bezár a sportcsarnok, és nem működik az uszoda sem. Azt gondolom, egy kiváló találkozási pont lesz a jégpálya az elkövetkezendő hetekben

– közölte az üzemeltető, Vécsei Mihály, aki még hozzátette, január 8. után nekik is meg kell küzdeni a megemelkedett energiaárakkal. Így csak abban az esetben hosszabbítják meg a koripálya működését, ha nagyon hideg lesz, és nem igényel nagy energiaráfordítást a jég hűtése.

A boglári jégpálya nyitvatartása:

  • Hétköznapokon 14-től 20 óráig.
  • Szombaton 10-től 21 óráig.
  • Vasárnap 10-től 20 óráig.
  • A téli szünetben december 23-tól január 8-ig folyamatosan nyitva lesznek 10-től 21 óráig. Csak december 24-én tartanak zárva, de 25-én és 26-án is várják a vendégeket.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégkorcsolya

jégkorcsolya pályák

balaton

tél