Lebukott a vidéki csempész: több ezer szál szivart és kubai cigarettát találtak nála

MTI   
  Megosztom
Lebukott a vidéki csempész: több ezer szál szivart és kubai cigarettát találtak nála

Több ezer szál szivart és kubai cigarettát találtak a pénzügyőrök egy dél-alföldi autósnál - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Azt írták, hogy a férfi lakásán még a hűtőszekrényben is találtak cigarettát, de a konyhában, a kamrában és egy lépcső alatti helyiségben is volt a füstölnivalóból. A 4600 szál, különböző márkájú, zárjegy nélküli, illetve kubai zárjeggyel ellátott, 133 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták.

A férfit őrizetbe vették, üzletszerűen, jelentős értékre elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják, akár nyolc év börtönbüntetést is kaphat

- írták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nemzeti adó- és vámhivatal

szivar

cigaretta

csempész

pénzügyőrök