Brutális fogás Vasban: több millió forint értékű hamis ruhát foglaltak le a pénzügyőrök

MTI   
  Megosztom
Brutális fogás Vasban: több millió forint értékű hamis ruhát foglaltak le a pénzügyőrök

Kilenc millió forintot érő hamis márkajelzésű ruhát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy román busz ellenőrzésekor Vas megyében - közölte a NAV Bevetési Igazgatósága.

A tájékoztatás szerint a pénzügyőrök az M86-os autóúton ellenőrizték a buszt, amelynek rakterében, a csomagok közé rejtve, különféle márkajelzésű kabátot, cipőt és felsőruházatot találtak. Hozzáfűzték: az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi termék hamisítvány, ezért a NAV munkatársai a több mint kilencmillió forint értékű árut lefoglalták, és eljárást indítottak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hamis ruha

nemzeti adó- és vámhivatal

vas megye