Figyelem, fontos bejelentés: jelentősen változik a boltok nyitvatartása Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, fontos bejelentés: jelentősen változik a boltok nyitvatartása Magyarországon

A szenteste, a karácsony és a szilveszter közeledtével kiemelt szerepbe kerülnek az ínycsiklandozó finomságok. Éppen ezért érdemes előre megtervezni a menüt és időben elkezdeni a hozzávalók beszerzését, hogy minden adott legyen a meghitt hangulathoz. Legyen szó akár a hagyományos karácsonyi és újévi fogások hozzávalóiról, vagy éppen az elengedhetetlen kellékekről és ajándékokról, a PENNY-ben minden olyan termék megtalálható, ami nélkülözhetetlen a felhőtlen vendégváráshoz.


 


 

A szenteste és karácsonykor asztalra kerülő menühöz december 24-én, szombaton, egészen 12 óráig vásárolhatnak be a PENNY áruházaiban. A boltok december 25-én, vasárnap és 26-án, hétfőn zárva tartanak. A szilveszteri és újévi lakoma hozzávalóit a két ünnepi közötti időszakban, december 27. és december 30. között a szokásos nyitvatartási időben szerezhetik be a vásárlók. Amennyiben valami mégis kimaradna az újévet köszöntő fogások hozzávalói vagy éppen a szilveszteri buli kellékei közül, december 31-én, szombaton egységesen 14 óráig tart nyitva az áruházlánc 228 hazai üzlete. A január 1-jei egységes zárvatartást követően pedig január 2. hétfőtől újra a megszokott rend szerint várja vásárlóit a PENNY.

  • december 24-én, szombaton (szenteste) egységesen 12:00-ig tartanak nyitva az üzletek,
  • december 25-én és 26-án (vasárnap és hétfőn, karácsonykor) a boltok zárva tartanak,
  • december 27. és december 30. között az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek,
  • december 31-én, szombaton (szilveszter) 14:00-ig tartanak nyitva a boltok,
  • január 1-jén, vasárnap a PENNY valamennyi üzlete zárva tart,
  • január 2. hétfőtől pedig az egységek a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemelnek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ünnep

nyitva tartás

karácsony

szilveszter