Óriási a baj a vidéki kórházban: február 1-től elmaradnak a műtétek

HelloVidék   
  Megosztom
Óriási a baj a vidéki kórházban: február 1-től elmaradnak a műtétek

Nagy a baj Érden, felmondott az egyetlen műtőssegéd, az érintett betegeket pénteken elkezdték telefonon értesíteni. Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgató az intézmény Facebook-oldalán tette közzé a rossz hírt.

Nagy bajban vagyunk, egyetlen műtőssegédünk tegnap beadta felmondását. Műtőssegéd nélkül a szemészeti műtéteken kívül más beavatkozást nem tudunk végezni, így a műtétek (hacsak nem találunk két héten belül egy „kész” utódot) nagy része február 1-től elmarad. Az érintett betegeket kollégáim ma elkezdik telefonon értesíteni

- írta a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgató az intézmény Facebook-oldalán, amit az ATV vett észre.

Bárány Zsolt egyúttal egy álláshirdetést is közzétett, hogy mihamarabb visszaállhasson a rend az intézményben. Mint írta, az egynapos sebészeti műtőbe keresnek Érden vagy Érd környékén élő leendő kollégát műtőssegéd feladatokra. Az állás betöltéséhez 8 általános megléte szükséges, egészségügyi tapasztalat előny ugyan, de annak hiánya nem kizáró ok.

Az intézmény dolgozói bíznak abban, hogy két héten belül sikerül találniuk valakit a munka betöltésére, hiszen akkor február 1-je után is tudnának műteni az orvosok.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

egészségügy

érd