Érkezik az újabb béremelés: 600 ezer forintot is kereshetsz itt; ehhez szakképesítés sem kell

HelloVidék   
  Megosztom
Érkezik az újabb béremelés: 600 ezer forintot is kereshetsz itt; ehhez szakképesítés sem kell

Januártól minden munkatársának alapbérét bruttó 32 000 forinttal emeli az Auchan. A szakképzettséget nem igénylő áruházi munkakörökben akár bruttó 476 000 forintos jövedelem is elérhető.

Januártól minden teljes munkaidőben foglalkoztatott munkatársának bruttó 32 000 forintos béremelést ad az Auchan Magyarország. E szerint a legtöbb munkatársat foglalkoztató régiókban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban a jövedelem idén havonta bruttó 380 000 forinttól 476 000 forintig terjedhet.

A mindenkire vonatkozó alapbérnövelést jelentős cafeteria- és vásárlási kedvezmény-emeléssel egészíti ki a vállalat. Az eddigi 5% kedvezmény helyett 12 %-ot biztosít a munkatársainak, továbbá július 1-jétől a cafeteria jelenlegi összege a duplájára emelkedik, amennyiben a vállalat eléri az előre kitűzött gazdasági eredményeket. Az Auchannál az elmúlt években már megszokhatták a két etapban történő emelést, ami eddig a béreket, idén pedig a juttatásokat érinti.

A versenyképes jövedelmek mellett megmarad a munkatársaknak járó kockázati- és baleseti életbiztosítás, a kiemelt kockázatú betegségbiztosítás, valamint a piacon egyedülálló részvényesi program, ami minden Auchan-munkatárs számára elérhető. Ezenkívül a vállalat támogatja a munkába járás költségeit is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

béremelés

auchan

alapbér

emelés

áruház

munkakörök