Kész, összeomlottak a kormányablakok: országszerte leállhatott az ügyintézés

Index   
  Megosztom
Kész, összeomlottak a kormányablakok: országszerte leállhatott az ügyintézés

Országosan összeomlott a kormányablakok ügyintézési rendszere – írta az Index. Az egyik olvasójuk elmondása szerint félórára teljesen leállt a rendszer, így ez idő alatt nem volt ügyintézés.


 

Az Index szerint a leállást követően érkező ügyfeleknek már sorszámot sem adtak ki, és az időpontra érkezőket is elküldték. Ezt sokan méltatlankodva fogadták, mivel a probléma beállta előtt az ügyintézés gyorsan és zökkenőmentesen ment.

Később a lap olvasói már arról számoltak be, hogy az újonnan érkezőknek azt mondták, hogy egy óra múlva menjenek vissza a kormányablakba. Továbbá azt is elmondta, hogy a jogosítvány-, útlevélkészítéshez sorszámot nem adtak, de az elkészült okmányokat gond nélkül kiadták. Körülbelül félórával a leállás után kaptuk a levelet: a rendszer újra működik, fennakadás jelenleg nem tapasztalható az említett irodában.

Az ügyben a lap megkereste a központi okmányirodát, hogy mi okozhatta a leállást.

A kormányablakok által használt informatikai rendszerek egy hálózati hiba okozta rövid leállást követően újra üzemelnek

– derül ki a Budapest Főváros Kormányhivatalának Indexnek küldött válaszából.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ügyintézés

okmányiroda