Ömlik a pénz Gyomaendrődbe: mutatjuk, mire költik a 150 milliót

MTI   
  Megosztom
Ömlik a pénz Gyomaendrődbe: mutatjuk, mire költik a 150 milliót

Csaknem 150 millió forintból újul meg a Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Kistérségi Óvoda és Bölcsőde egyik intézménye - közölte Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere.

Mint elmondta, az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyertek el 144 millió forintot. Az összegből átépítik, felújítják a 108 gyermekről gondoskodó Százszorszép óvodát, korszerűsítik a vizesblokkokat, a belső nyílászárókat és napelemeket szerelnek fel. Az udvaron új játékokat helyeznek el, KRESZ-park épül és megújulnak a parkosított részek. Lebontják és újra építik a kerítést és a kazánházat.

A több mint 13 ezer lakosú Békés vármegyei városban a munkálatok egy része már elkezdődött, másik részére most írják ki a közbeszerzést. A kivitelezést részben a nyári szünet idején kell elvégezni, a befejezési határidő jövő év vége

- mondta a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bölcsi

bölcsőde

óvoda

gyomaendrőd

csárdaszállás

hunya