Tovább gyűrűzik a botrány a debreceni akkugyár körül: az egyik leggazdagabb magyar is megszólalt

Portfolio   
  Megosztom
Tovább gyűrűzik a botrány a debreceni akkugyár körül: az egyik leggazdagabb magyar is megszólalt

Az egyik leggazdagabb magyar milliárdos szerint olyan gyárakat kell Magyarországra hívni, amiből a magyar cégek profitálhatnak és az akkumulátorgyár nem ilyen – írta a Portfolio.

Lakatos Péter, amely a Forbes listája szerint a 15 leggazdagabb magyar, a 24.hu műsorának adott interjút. A Videoton Holding társvezérigazgatója beszélt arról, hogy sikeresen jöttek ki a koronavírus-válságból, és szerinte általánosságban igaz, hogy inflációs környezetben a nagyvállalatok járnak jól, mivel rövid távon át tudják hárítani költségeik növekedését a fogyasztókra.

A milliárdos a debreceni akkumulátorgyárral kapcsolatban kifejtette véleményét, miszerint olyan iparágak szemében kellene vonzóvá tenni Magyarországot, amelyek érkezéséből a magyar vállalkozások is profitálnak és az akkumulátor nem ilyen.

Arra a kérdésre válaszolva, miszerint reálisnak látja-e, hogy a magyar miniszterelnök kivezetné Magyarországot az Európai Unióból, elmondta, hogy számára annyira abszurd az, hogy ne oda tartozzunk, ahová tartozunk, hogy nem akarja komolyan gondolni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

portfolio

akkumulátor telepítés

akkumulátorgyár

debrecen