Brutális bejelentést tett a Magyar Posta: 1200 embert rúgnak ki

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális bejelentést tett a Magyar Posta: 1200 embert rúgnak ki

A Magyar Posta bejelentette: elbocsát 1200 főt. A hatékonyságának növelése és működési stabilitásának megőrzése érdekében ezt a kényszerű döntést kellett meghozniuk - áll a cég sajtóközleményében.

Friss hír, hogy a Magyar Posta "szem előtt tartva, hogy a korábban megkezdett fejlesztések hatékonyabbá tették a társaság működését" 1 200 fős csoportos létszámleépítésről döntött.

„A létszámcsökkentés a szolgáltatási színvonalat nem érinti, a társaság célja továbbra is az, hogy az ország minden pontján magas minőségű szolgáltatásokat nyújtson lakossági és üzleti partnerei számára egyaránt

– teszik hozzá a ma kiadott sajtóközleményükben.

Társaságunk hangsúlyozza, hogy a Magyar Posta által korábban meghirdetett új posta partneri program lehetőséget biztosíthat arra, hogy az érintett dolgozók a szerződött partnereknél kerüljenek további foglalkoztatásra, de a vállalat együttműködik a kormány foglalkoztatáspolitikáért felelős szervezeteivel is annak érdekében, hogy segítse a minél gyorsabb elhelyezkedést

– zárul a közlemény.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar posta

bezárási hullám

létszámleépítés