Durva drágulás jön nőnapon: ennek sokan nem fognak örülni a benzinkutakon

HelloVidék   
  Megosztom
Durva drágulás jön nőnapon: ennek sokan nem fognak örülni a benzinkutakon

Visszasírjuk még az árstopos üzemanyagot! A holtankoljak.net adatai szerint nőnapon újra emelkedni fog a gázolaj nagykereskedelmi ára. A benzinesek ismét megúszták, a hét közepén annak nem változik az ára.

A holtankoljak.net adatai szerint holnaptól emelkedni fog a gázolaj nagykereskedelmi ára, bruttó hat forinttal. A benzinesek ismét megúszták, a hét közepén annak nem változik az ára.

Hétfőn az átlagárak az alábbiak szerint alakultak a hazai töltőállomásokon:

  • 95-ös benzin: 605 Ft/liter
  • Gázolaj: 618 Ft/liter

A szaklap ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy nem biztos, hogy a nagykereskedelmi árváltozást érvényesítik a kutakon, ám ha mégis, akkor a gázolaj ára várhatóan 624 forint lesz szerdától.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

benzin

benzin ára

infláció