Itt a bejelentés: hatalmas leállásra készül a Magyar Posta

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: hatalmas leállásra készül a Magyar Posta

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2023. március 11-én 18:00-tól március 12-én 18:00-ig országos informatikai adatközponti karbantartás miatt a posta.hu online felülete és egyes szolgáltatások (pl.: vámügyintézés, a csekkautomata szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói) nem lesznek elérhetőek - írta közleményében a Magyar Posta.

Az online fizetési lehetőséget meghosszabbított fizetési határidővel biztosítjuk, valamint a csomagautomaták esetében a csomagok kivétele funkció ez idő alatt is elérhető marad. Felhívjuk a figyelmet továbbá arra, hogy az informatikai karbantartások miatt 17 postai szolgáltatóhely 2023. március 11-én, szombaton szűkített nyitvatartással üzemel, azaz egységesen 17:00 órakor bezár, 2023. március 12-én, vasárnap pedig 4 postai szolgáltatóhely zárva tart. Az érintett posták listája innen tölthető le

- írták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar posta

posta