Itt a bejelentés: hatalmas leállásra készül a Magyar Posta

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: hatalmas leállásra készül a Magyar Posta

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2023. március 11-én 18:00-tól március 12-én 18:00-ig országos informatikai adatközponti karbantartás miatt a posta.hu online felülete és egyes szolgáltatások (pl.: vámügyintézés, a csekkautomata szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói) nem lesznek elérhetőek - írta közleményében a Magyar Posta.

Az online fizetési lehetőséget meghosszabbított fizetési határidővel biztosítjuk, valamint a csomagautomaták esetében a csomagok kivétele funkció ez idő alatt is elérhető marad. Felhívjuk a figyelmet továbbá arra, hogy az informatikai karbantartások miatt 17 postai szolgáltatóhely 2023. március 11-én, szombaton szűkített nyitvatartással üzemel, azaz egységesen 17:00 órakor bezár, 2023. március 12-én, vasárnap pedig 4 postai szolgáltatóhely zárva tart. Az érintett posták listája innen tölthető le

- írták.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar posta

posta