Brutális fogás az M7-es autópályán: több millió forint értékű hamis ruhát foglalt le a NAV

MTI   
  Megosztom
Brutális fogás az M7-es autópályán: több millió forint értékű hamis ruhát foglalt le a NAV

Nyolcmillió forint értékű hamisított ruházati terméket tartalmazó csomagokat szállított egy román kisbusz, amelyet Szabadbattyánynál tereltek ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M7-es autópályán.

A NAV azt közölte: a pénzügyőrök egy Olaszországba tartó furgont ellenőriztek az M7-esen. Az autó átvizsgálásakor a ragasztószalaggal körbetekert zsákokból és utazótáskákból nagy mennyiségű, különféle márkajelzésű dzseki, nadrág és tunika került elő.

A sofőr azt mondta, nem tudta, mi rejlik a zsákokban, a szállításukkal a csomagok címkéin szereplő nő bízta meg

- írták.

Szakértői vélemény szerint a ruházati termékek hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. A 269, csaknem nyolcmillió forint értékű árut lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m7

m7-es

m7-es autópálya

nav

nemzeti adó- és vámhivatal

ruhacsempész

csempész

hamis ruha