Brutális fogás az M7-es autópályán: több millió forint értékű hamis ruhát foglalt le a NAV

MTI   
  Megosztom
Brutális fogás az M7-es autópályán: több millió forint értékű hamis ruhát foglalt le a NAV

Nyolcmillió forint értékű hamisított ruházati terméket tartalmazó csomagokat szállított egy román kisbusz, amelyet Szabadbattyánynál tereltek ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M7-es autópályán.

A NAV azt közölte: a pénzügyőrök egy Olaszországba tartó furgont ellenőriztek az M7-esen. Az autó átvizsgálásakor a ragasztószalaggal körbetekert zsákokból és utazótáskákból nagy mennyiségű, különféle márkajelzésű dzseki, nadrág és tunika került elő.

A sofőr azt mondta, nem tudta, mi rejlik a zsákokban, a szállításukkal a csomagok címkéin szereplő nő bízta meg

- írták.

Szakértői vélemény szerint a ruházati termékek hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. A 269, csaknem nyolcmillió forint értékű árut lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m7

m7-es

m7-es autópálya

nav

nemzeti adó- és vámhivatal

ruhacsempész

csempész

hamis ruha