150 milliós támogatást nyert a nógrádi település: mutatjuk, mire költötték az ingyenpénzt

MTI   
  Megosztom
150 milliós támogatást nyert a nógrádi település: mutatjuk, mire költötték az ingyenpénzt

Befejeződött az Idősek Klubjának felújítása a Nógrád vármegyei Pásztón; az idős és demens embereket fogadó épületet korszerűsítették, akadálymentesítették, és az ellátáshoz új eszközöket szereztek be - közölte az önkormányzat.

A beruházásra 150 millió forint támogatást nyert el a városvezetés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) "Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése" elnevezésű pályázatán

- írták.

A Csillag téren működő Idősek Klubjának épülete leromlott állapotú és infrastruktúráját tekintve elavult volt. A beruházás során kicserélték a tetőfedést és a nyílászárókat, hőszigetelték a homlokzatot, kifestették a belső tereket, új padló- és falburkolatok készültek, valamint teljesen felújították az épületvillamossági és épületgépészeti rendszereket.

Emellett akadálymentessé tették az épületet és vásároltak egy 9 személyes kisbuszt. Hozzátették, hogy ez a nappali ellátásban részesülő, fogyatékossággal élő és mozgásukban korlátozott idősek szállításakor nagy segítséget jelent. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pásztó

nógrád megye

támogatás

ingyenpénz

beruházás

idősek klubja

korszerűsítés

akadálymentesítés

önkormányzat