Hamarosan érkezik a rendkívüli kormányinfó: vajon mire készülnek hétvégén?

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan érkezik a rendkívüli kormányinfó: vajon mire készülnek hétvégén?

Rendhagyó kormányinfóra készül a kabinet, méghozzá egy gyermeknapi különkiadásra. A gyerekek kérdéseket küldhetnek a kormánytagoknak.

Rendhagyó kormányinfóra készül a kabinet, méghozzá egy gyermeknapi különkiadásra, így az újságírók helyett most a legkisebbek tehetik fel kérdéseiket a kormánytagokhoz - számolt be közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, írja a Pénzcentrum.

A kormányszóvivő arról beszélt, a gyerekek kérdéseiket levélben a 1054 Budapest, Garibaldi utca 2. címre, valamint a kormanyinfoplusz@mk.gov.hu e-mail-címre küldhetik el.

Címlapkép: MTI/Lakatos Péter

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kormányinfó

szentkirályi alexandra

rendhagyó kormányinfó

gyerekek

kérdések