Gigaberuházás Táton: mutatjuk, mire költötték a 386 millió forintos támogatást

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Táton: mutatjuk, mire költötték a 386 millió forintos támogatást

A Széchenyi 2020 program keretében 386 millió forintból korszerűsítették Táton a település kertvárosi részének csatornahálózatát, több mint három kilométeres szakaszon - közölte a megyei területfejlesztési társaság.

Bándi Gábor projektmenedzser elmondta, a meglévő árkok a magas dunai vízállás és csapadékos időjárás mellett már nem tudták biztonságosan ellátni feladatukat. A beruházás során zárt felületű árkokat építettek, valamint a közutak alatt is átvezették a csatornarendszert, illetve a zöldfelületbe illesztve záportározót létesítettek.

A fejlesztés a komplex, az egész településrészre kiterjedő vízrendezési terv része

- ismertette a projektmenedzser.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fejlesztés

beruházás

széchenyi 2020

tát