Drogbandára csaptak le Fejérben: 65 millió forintot zsebeltek be egy év alatt a terjesztéssel

MTI   
  Megosztom
Drogbandára csaptak le Fejérben: 65 millió forintot zsebeltek be egy év alatt a terjesztéssel

A Fejér Vármegyei Főügyészség bűnszervezetben, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádat emelt tíz férfival szemben, akik a szervezetten működő kábítószer-kereskedelemmel egy év alatt mintegy 65 millió forint vagyongyarapodást értek el.

A vádirat szerint az ügyészség a vádlottakra szabadságvesztés- és pénzbüntetés kiszabását, illetve mintegy 65 millió forint vagyonelkobzást indítványozott. A közlemény szerint a férfiak egyike által irányított bűnszervezet kábítószer-alapanyagok és kábítószer külföldről, illetve Magyarországról történő beszerzését, előállítását, továbbá értékesítését végezte. A szervezet kokain, mariuána, extasy, amfetamin, illetve metamfetamin hatóanyagú kábítószerekkel kereskedett.

Többen az alapanyagok beszerzésében vettek részt, illetve minőségellenőrzést végeztek, voltak, akik drog-, illetve pénzfutárként működtek, továbbá aki a kábítószerraktárt működtette, felügyelte, míg a további vádlottak a szállítással, illetve a kábítószer előállításával foglalkoztak. A szervezet tagjai az irányító utasításai szerint jártak el, aki javadalmazást biztosított nekik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

drogbanda

drogkereskedő

drogkereskedők

drogkereskedői hálózat

fejér megye