Elképesztő a drágulás a Balatonon: ennek senki sem fog örülni, ha kitör a nyár

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő a drágulás a Balatonon: ennek senki sem fog örülni, ha kitör a nyár

Ne számítsanak sok jóra a nyaralni készülők, nagy a drágulás a Balatonnál, de Horvátország sem olcsóbb - nyilatkozta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke az RTL-nek.

Jelenleg a helyzet a Balatonnál még csendes, a kollégák készülnek a szezonra, keresik a vendéglátós szakembereket. Nem lehet kiszámítani, milyen lesz a helyzet nyáron, mert megváltoztak a foglalási szokások – nyilatkozta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke. A riportból kiderült, hogy hazánkban a belföldi turizmus kissé csökkent, márciusban 9 százalékkal volt alacsonyabb a tavalyi adatokhoz képest. Az emberek kevesebbszer, rövidebb időre mennek nyaralni. Az áremelkedések ellenére ár-érték arányban a Balaton egy jó nyaralási hely, bár sokszor Horvátországgal hasonlítják össze. Aki azt gondolja, hogy Horvátországba olcsón megy el nyaralni, az nagyon téved.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

balaton -part

horvátország

nyaralás