Ezt érdemes megnézni: fotogén vidra pózolt a Balaton lékjében

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt érdemes megnézni: fotogén vidra pózolt a Balaton lékjében

Lékben pózoló vidrát kapott lencsevégre Böröczky Bulcsú drónfotós Balatonszemesnél.

Egy igencsak fotogén vidra a befagyott Balaton lékjében jóízűen halat falatozik, ezt kapta lencsevégre Böröczky Bulcsú drónfotós. A fotós posztja szerint a vidrát fényképezéskor a drón jelenléte „nemhogy zavarta, inkább kíváncsian nézegette”.

A vidra a fokozottan védett fajok közé tartozik Magyarországon. Természetvédelmi értéke 250 000 Ft egyedenként. A Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) vörös listáján szintén szerepel e vízi életmódhoz remekül alkalmazkodott ragadozó – besorolása NT (Near Threatened), azaz „mérsékelten fenyegetett”, írja a Turista magazin.

A képek a déli parton, Balatonszemesen készültek, itt tekinthetőek meg.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állat

vidra

balaton