Ezt érdemes megnézni: fotogén vidra pózolt a Balaton lékjében

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt érdemes megnézni: fotogén vidra pózolt a Balaton lékjében

Lékben pózoló vidrát kapott lencsevégre Böröczky Bulcsú drónfotós Balatonszemesnél.

Egy igencsak fotogén vidra a befagyott Balaton lékjében jóízűen halat falatozik, ezt kapta lencsevégre Böröczky Bulcsú drónfotós. A fotós posztja szerint a vidrát fényképezéskor a drón jelenléte „nemhogy zavarta, inkább kíváncsian nézegette”.

A vidra a fokozottan védett fajok közé tartozik Magyarországon. Természetvédelmi értéke 250 000 Ft egyedenként. A Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) vörös listáján szintén szerepel e vízi életmódhoz remekül alkalmazkodott ragadozó – besorolása NT (Near Threatened), azaz „mérsékelten fenyegetett”, írja a Turista magazin.

A képek a déli parton, Balatonszemesen készültek, itt tekinthetőek meg.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állat

vidra

balaton