Ezt érdemes megnézni: fotogén vidra pózolt a Balaton lékjében

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt érdemes megnézni: fotogén vidra pózolt a Balaton lékjében

Lékben pózoló vidrát kapott lencsevégre Böröczky Bulcsú drónfotós Balatonszemesnél.

Egy igencsak fotogén vidra a befagyott Balaton lékjében jóízűen halat falatozik, ezt kapta lencsevégre Böröczky Bulcsú drónfotós. A fotós posztja szerint a vidrát fényképezéskor a drón jelenléte „nemhogy zavarta, inkább kíváncsian nézegette”.

A vidra a fokozottan védett fajok közé tartozik Magyarországon. Természetvédelmi értéke 250 000 Ft egyedenként. A Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) vörös listáján szintén szerepel e vízi életmódhoz remekül alkalmazkodott ragadozó – besorolása NT (Near Threatened), azaz „mérsékelten fenyegetett”, írja a Turista magazin.

A képek a déli parton, Balatonszemesen készültek, itt tekinthetőek meg.

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állat

vidra

balaton