Videó is készült: vaddisznó dagonyázott Debrecen utcáin

Index   
  Megosztom
Videó is készült: vaddisznó dagonyázott Debrecen utcáin

Békésen baktatott, majd egy út menti, kátyúban kezdett el dagonyázni egy vaddisznó Debrecenben.

Debrecenben a Vezér utca környékén egy vaddisznó sétált békésen, majd egy út menti kátyúban felgyűlt pocsolyába hemperedett, majd mint aki jól végezte dolgát, továbbállt. A Vezér utca a hajdúsági megyeszékhely külső részén található, de belterületnek számít, írja az Index. Az eseményt egy szemtanú videóra vette és feltöltötte Facebookra.

Fotó: MTI/Komka Péter

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vaddisznó

debrecen