Úgy tűnik, Magyarország egyelőre megússza az árvizet

MTI   
  Megosztom
Úgy tűnik, Magyarország egyelőre megússza az árvizet

Bár sok a hó a Kárpátokban és az Alpokban, rendkívül kicsi annak az esélye, hogy a teljes mennyiség egyszerre induljon olvadásnak. Az elmúlt évek dunai árvizei nem köthetőek a tavaszi olvadásokhoz - olvasható a pénteki Magyar Hírlapban.

A cikkben megszólaltatták Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét, aki hangsúlyozta: mivel rendkívül valószínűtlen, hogy négyezer méteres magasságig hosszú időn át tartós meleg uralja a Duna vízgyűjtő területét, nem várható árhullám.

A legutóbbi áradások, azaz a 2002-es, a 2006-os, a 2010-es és a 2015-ös egyike sem az olvadás, hanem a rengeteg eső miatt következett be.

A Magyar Hírlap cikke szerint a Balaton vízszintje is teljesen megfelelő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vízállás

duna

tisza

folyó

árvíz