Elképesztő felvétel készült: videón a macskaként bújó andesi kondor

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő felvétel készült: videón a macskaként bújó andesi kondor

Elképesztően nagy andesi kondorról készült videót szúrt ki a a HelloVidék a Vadmadárkórház Facebook oldalán. A hatalmas ragadozó, akár egy kiskedvenc bújik jótevőjéhez.

Az andesi kondor a felvételen épp megmentőjével találkozik, és akár egy háziállat, úgy bújik hozzá. A videón látható fiatalember gondozta a madarat, mikor az még fiókaként kiesett a fészekből, egészen addig, míg a kondor elég erős lett ahhoz, hogy önállóan megállja a helyét a természetben. A hálás madár azóta időről időre meglátogatja jótevőjét.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kondor

madár

állatbarát