Folytatódik az invázió: idén is mindent ellepnek a poloskák?

24.hu   
  Megosztom
Folytatódik az invázió: idén is mindent ellepnek a poloskák?

Már csütörtökön húsz fok felé emelkedhet a hőmérő higanyszála, ami kedvez a hazánkban egyre több helyen felbukkanó poloskáknak. Idén még több kártevőre lehet számítani, de nem csak a földeken, hanem szerte az országban - derült ki a 24.hu cikkéből.

Idén számolnunk kell azzal is, hogy megjelenek úgynevezett inváziós rovarok, mint például az ázsiai márványpoloska, a harlekin katica, és egyre több új lepkefaj teheti tönkre a növényeket, a vetést és a termést is – figyelmeztetett Merkl Ottó biológus.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

földek

vetés

vetemény

rovarok

kártevők

poloska

poloska-invázió

felkészülés

megelőzés