Folytatódik az invázió: idén is mindent ellepnek a poloskák?

24.hu   
  Megosztom
Folytatódik az invázió: idén is mindent ellepnek a poloskák?

Már csütörtökön húsz fok felé emelkedhet a hőmérő higanyszála, ami kedvez a hazánkban egyre több helyen felbukkanó poloskáknak. Idén még több kártevőre lehet számítani, de nem csak a földeken, hanem szerte az országban - derült ki a 24.hu cikkéből.

Idén számolnunk kell azzal is, hogy megjelenek úgynevezett inváziós rovarok, mint például az ázsiai márványpoloska, a harlekin katica, és egyre több új lepkefaj teheti tönkre a növényeket, a vetést és a termést is – figyelmeztetett Merkl Ottó biológus.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

földek

vetés

vetemény

rovarok

kártevők

poloska

poloska-invázió

felkészülés

megelőzés