Nem tartott sokáig a napsütés: ma eső, holnap már jég is várható

HelloVidék   
  Megosztom
Nem tartott sokáig a napsütés: ma eső, holnap már jég is várható

Hétfőn a déli óráktól estig az eső, zápor mellett kis valószínűséggel (némileg jobb eséllyel az Dunántúlon) zivatar is kialakulhat szélerősödés kíséretében.

Keddre virradó éjszaka főleg az ország keleti felén már intenzívebb zivatarok is előfordulhatnak felhőszakadás szerű csapadékintenzitással és viharos széllel, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ)

Az OMSZ weboldalára feltöltött térkép azt mutatja, hogy országszerte heves esőzések, záporok, zivatarok várhatók kedden, a narancssárgával jelzett megyékben közepes, a sárgával jelöltekben kis bekövetkezési valószínűséggel.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

eső

jég

vihar