Nem tartott sokáig a napsütés: ma eső, holnap már jég is várható

HelloVidék   
  Megosztom
Nem tartott sokáig a napsütés: ma eső, holnap már jég is várható

Hétfőn a déli óráktól estig az eső, zápor mellett kis valószínűséggel (némileg jobb eséllyel az Dunántúlon) zivatar is kialakulhat szélerősödés kíséretében.

Keddre virradó éjszaka főleg az ország keleti felén már intenzívebb zivatarok is előfordulhatnak felhőszakadás szerű csapadékintenzitással és viharos széllel, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ)

Az OMSZ weboldalára feltöltött térkép azt mutatja, hogy országszerte heves esőzések, záporok, zivatarok várhatók kedden, a narancssárgával jelzett megyékben közepes, a sárgával jelöltekben kis bekövetkezési valószínűséggel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

eső

jég

vihar