Itt az újabb figyelmeztetés: ha ez így megy tovább, összedől a tápláléklánc

24.hu   
  Megosztom
Itt az újabb figyelmeztetés: ha ez így megy tovább, összedől a tápláléklánc

Világszerte egyre több régióban szenvednek a madarak az élőhelyek átalakulása, a környezetszennyezés és a klímaváltozás miatt. A madarak egyedszám-csökkenése számos jelentős következménnyel járhat, és az egész táplálékláncra komoly hatást gyakorolhat – írja az Esquire cikkére hivatkozva a 24.hu.

A szakértők szerint a háttérben számos tényező áll. Ide sorolható például az, hogy az éghajlatváltozás miatt jelentősen csökken a vizekben táplálék-halak száma; de komoly gondokat pusztulást okoz a műanyagszennyezés is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

madár

madarak

pusztulás

klímaváltozás

tápláléklánc

katasztrófa

éghajlatváltozás