Szökevény kenguru kószál Somogyban: meg ne próbáld befogni, veszélyes lehet!

HelloVidék   
  Megosztom
Szökevény kenguru kószál Somogyban: meg ne próbáld befogni, veszélyes lehet!

Szökött kengurut keresnek a Somogy megyei Igalon. Az állat valószínűleg a közeli Bonnyáról ugrált át a településre - írja a Kaposvarmost.hu.

Az állatot utoljára csütörtök délelőtt 11 körül látták, akkor szakemberek rendőrök segítségével próbálták befogni, de nem jártak sikerrel. A kenguru ezután az erdőbe menekült Igal határában. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy senki se próbálja meg saját kézzel, egyedül megfogni, mert bár nyugodt állatról van szó, de ha veszélyt érzékel, akkor agresszívabb lesz és akár támadhat is. Aki látja az erszényest, értesítse a hatóságokat!

Fotó: Facebook

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kenguru

igal

somogy

somogy megye

bonnya

somogy megyei rendőr-főkapitányság