Kiadták a hőségriasztást: sivatagi forróság tarolja le az országot

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a hőségriasztást: sivatagi forróság tarolja le az országot

A mai nap folyamán még kialakulhat egyes területeken zápor, zivatar de többnyire csak fátyolfelhők takarják majd az eget. Hogy mire számíthat, aki még kihasználná a nyár utolsó napjait? Mutatjuk a részleteket az Időkép előrejelzése szerint.

Ahogy a portál írja, ma főként északon, északnyugaton, a délutáni órákban pedig a délkeleti határ közelében alakulhat ki zápor, zivatar, többnyire azonban csak fátyolfelhők borítják majd be az eget.
Az északi-északkeleti szelet keleten kísérhetik élénk, erős lökések. Délután 24-33 fok között lesz a maximum hőmérséklet, délkeleten ettől viszont még lehet legmelegebb is. A szakemberek szerint ma frontmentes idő várható.

Pénteken is főként fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, egy-egy futó zápor legfeljebb nyugaton fordulhat elő kis eséllyel. Az északkeleti szél az Alföldön és a Dunántúl déli felén időnként megélénkülhet. Fokozódik a meleg, délután 28-34 fok várható.

Szombaton délen, délkeleten zavartalanabb lesz a napsütés, északon, északnyugaton főként fátyolfelhők szűrhetik, emellett gomolyfelhők képződnek. A Dunántúlon helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A keleties szél megélénkülhet. Napközben 29-34 fokra készülhetünk.

Vasárnap és a jövő hét első napjaiban marad a kánikula 30 fok fölötti maximumokkal, sok napsütéssel, délután, kora este elszórt záporokkal, zivatarokkal. A keleties szél továbbra is élénk, zivatar idején erős, akár viharos is lehet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

időjárás-változás