Életet mentettek Szombathelyen: így menekült meg Zolika

HelloVidék   
  Megosztom
Életet mentettek Szombathelyen: így menekült meg Zolika

Kritikus állapotban találtak rá a bébividrára, akit azonnal a Szombathelyi Állatkórházba szállítottak. A csatornából mentett, Zoli névre hallgató állatot az Őrségi Nemzeti park kőszegi csapata vette magához, majd a Fővárosi Állatkert gondozói vették át. Jelenleg is itt ápolják az állatot.

A szerencsésen kimentett vidrabébi már sokat erősödött, jelenleg is a Fővárosi Állatkertben ápolják.

"Ez a csöpp kis vidrababa múlt héten érkezett hozzánk. Egy több méter mély csatornából mentették ki. Beérkezésekor állapota kritikus volt. Elkezdtük a pöttöm erősítését, kezelését, majd az Őrségi Nemzeti park kőszegi kis csapata átvette tőlünk Zolikát. Ugyanis ezt a nevet kapta tőlünk kezelőorvosa, Dr. Tóth Zoltán után. :D Másnap felszállították Őt a Fővárosi Állatkertbe, ahol szakértő kezekbe került. Mai hírek szerint Zolika nagyon szépen erősödik, már egyedül is eszik szilárd táplálékot! Nagyom köszönjük ezt a remek csapatmunkát. aminek köszönhetően Zolika megmenekült"

- írják posztjukban a kórház dolgozói.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidra

szombathely

állatorvos

kórház

állat