Életet mentettek Szombathelyen: így menekült meg Zolika

HelloVidék   
  Megosztom
Életet mentettek Szombathelyen: így menekült meg Zolika

Kritikus állapotban találtak rá a bébividrára, akit azonnal a Szombathelyi Állatkórházba szállítottak. A csatornából mentett, Zoli névre hallgató állatot az Őrségi Nemzeti park kőszegi csapata vette magához, majd a Fővárosi Állatkert gondozói vették át. Jelenleg is itt ápolják az állatot.

A szerencsésen kimentett vidrabébi már sokat erősödött, jelenleg is a Fővárosi Állatkertben ápolják.

"Ez a csöpp kis vidrababa múlt héten érkezett hozzánk. Egy több méter mély csatornából mentették ki. Beérkezésekor állapota kritikus volt. Elkezdtük a pöttöm erősítését, kezelését, majd az Őrségi Nemzeti park kőszegi kis csapata átvette tőlünk Zolikát. Ugyanis ezt a nevet kapta tőlünk kezelőorvosa, Dr. Tóth Zoltán után. :D Másnap felszállították Őt a Fővárosi Állatkertbe, ahol szakértő kezekbe került. Mai hírek szerint Zolika nagyon szépen erősödik, már egyedül is eszik szilárd táplálékot! Nagyom köszönjük ezt a remek csapatmunkát. aminek köszönhetően Zolika megmenekült"

- írják posztjukban a kórház dolgozói.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidra

szombathely

állatorvos

kórház

állat