Szorult helyzetben: ha kell, állatokat is mentenek a tűzoltók

HelloVidék   
  Megosztom
Szorult helyzetben: ha kell, állatokat is mentenek a tűzoltók

Vonyarcvashegyen egy őz szorult be egy kerítés rácsai közé, hétfőn délután Mendén pedig egy tizenöt méter mély kútba esett egy macska. A tűzoltók mindkét esetben megmentették a bajbajutott állatokat.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére érkezett egy hívás, amiben egy bajbajutott őzhöz hívták ki a szakembereket. Vonyarcvashegy közelében történt ugyanis, hogy az óvatlan állat beszorult egy kerítés rácsai közé. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiszabadították a vadat.

Hétfő délután Mendén riasztották a szakembereket, mivel egy tizenöt méter mély kútba zuhant bele egy macska. A megriadt állat önerejéből nem tudott feljönni, ezért a kimentéséhez a katasztrófavédelem segítségét kérték.

A cica néhány métert zuhant, de nem esett bele a vízbe, hanem egy kiszögellésen sikerült megkapaszkodnia. A monori hivatásos tűzoltók siettek Artúr segítségére, kötelek segítségével leereszkedtek a kútba és felhozták a cicát a mélyből. Az ijedtségen kívül Artúrnak nem esett nagyobb baja.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzoltók

segítség

állatok

katasztrófavédelem