Szorult helyzetben: ha kell, állatokat is mentenek a tűzoltók

HelloVidék   
  Megosztom
Szorult helyzetben: ha kell, állatokat is mentenek a tűzoltók

Vonyarcvashegyen egy őz szorult be egy kerítés rácsai közé, hétfőn délután Mendén pedig egy tizenöt méter mély kútba esett egy macska. A tűzoltók mindkét esetben megmentették a bajbajutott állatokat.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére érkezett egy hívás, amiben egy bajbajutott őzhöz hívták ki a szakembereket. Vonyarcvashegy közelében történt ugyanis, hogy az óvatlan állat beszorult egy kerítés rácsai közé. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiszabadították a vadat.

Hétfő délután Mendén riasztották a szakembereket, mivel egy tizenöt méter mély kútba zuhant bele egy macska. A megriadt állat önerejéből nem tudott feljönni, ezért a kimentéséhez a katasztrófavédelem segítségét kérték.

A cica néhány métert zuhant, de nem esett bele a vízbe, hanem egy kiszögellésen sikerült megkapaszkodnia. A monori hivatásos tűzoltók siettek Artúr segítségére, kötelek segítségével leereszkedtek a kútba és felhozták a cicát a mélyből. Az ijedtségen kívül Artúrnak nem esett nagyobb baja.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzoltók

segítség

állatok

katasztrófavédelem