Havazásról adtak ki előrejelzést: októberi nyár után jöhet az októberi tél Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Havazásról adtak ki előrejelzést: októberi nyár után jöhet az októberi tél Magyarországon

Az elmúlt napok a legkevésbé sem emlékeztettek az őszre, hiszen az napközben szinte mindenhol meghaladta a 20 fokot a hőmérséklet, néhol pedig egészen 27-29 fokig is felkúszott a hőmérő higanyszála, megdöntve ezzel az októberi meleg rekordot. A vénasszonyok nyara azonban a végéhez közeledik, október 28-29 magasságában egy sarkvidéki eredetű hidegfront hozhat erőteljes lehűlést az országban, így jövő hét szerdán már örülhetünk, ha 10 fok lesz napközben - írja a noizz.hu.

Ahogy a portál írja, a Severe Weather Europe előrejelzése szerint nem lenne meglepő az sem, ha a jövő hét közepén havazna az Északi-középhegységben és a Dunántúlon. Az előrejelzések szerint erre ugyan csak 10 százalék esély van. Bár tény, hogy ebben az évben már regisztráltak egy rövid hózáport a Mátrában, október hatodikán.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

előrejelzés

meleg rekord