Milliós beruházás: befejeződött a zöldterület fejlesztés Csornán

HelloVidék   
  Megosztom
Milliós beruházás: befejeződött a zöldterület fejlesztés Csornán

Csorna Város Önkormányzata a TOP-2.1.2-15-GM1-2016-00004 azonosítószámú, Zöldterületi fejlesztések megvalósítása Csornán című projekt keretében a Vilmos Park területén hajtott végre komplex zöldterületi fejlesztést, melynek eredményeként a Vilmos Park növény és állatvilágát információs táblákkal is bemutató tanösvény és a csornai ebtulajdonosok igényeit kiszolgáló kutyafuttató került kialakításra, valamint a meglévő nyilvános illemhely újult meg. A parkba kilátogató családokat a játszótér mellé telepített új büfé várja.

A büfé kialakítása és a nyilvános illemhely felújítása során korszerű fejlesztések valósultak meg, mert a hűtés-fűtést és a világítást is napelemes áramtermelés egészíti ki, továbbá mind a beltéri, mind pedig a kültéri világítás ledes világítástechnikával működik. A megvalósult fejlesztés állagmegóvását, vagyonvédelmét a kiépített riasztó- és kamerarendszer biztosítja.

A fejlesztés legfőbb célja volt, hogy a terület alkalmas legyen a családok és a fiatalok számára szabadidejük hasznos eltöltéséhez, úgy, hogy közben a környezeti fenntarthatóság követelményeit szolgálják, hozzájárulva a városi zöld környezet megteremtéséhez és ezek gazdaságos fenntartásához.

Az európai uniós fejlesztésnek köszönhetően a városi tanösvény, a büféépület, a komfortos nyilvános WC és a kutyafuttató létrejötte hozzájárul a pozitív városkép megerősítéséhez, a fejlesztés eredményeképpen az itt élők komfortérzete reményeink szerint emelkedik, továbbá turisztikai látogatók és a befektetők számára is vonzóvá válik a város.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

park

csorna

vilmos park

beruházás

kutyafuttató

ebtulajdonosok

büfé

családok

játszótér

zöldterület