Embertelen körülmények: horrorfilmbe illő környezetben tartották a kutyákat

HelloVidék   
  Megosztom
Embertelen körülmények: horrorfilmbe illő környezetben tartották a kutyákat

Iszonyatos állapotok között tartottak több kutyát Pécs-Somogy határában. Információink szerint már több évvel ezelőtt kezdődtek a problémák - írja a bama.hu.

Ahogy a portál írja korábban ellátta a kennelben lévő állatokat a volt kutyatényésztő, de egy idő után teljesen lemondott róluk. Sok kutya legyengültek, de volt, amelyik elpusztult. A lap szerint olyan is előfordult, hogy a szabadban 15 kiló hús tartottak ládákban, ami a nap és víz hatására oszlásnak indult és egy idő után megjelentek csapatokban a rókák, valamint elszaporodtak a patkányok is. Már korábban is jelezték a helyiek az iszonyatos állapotokat a kormányhivatalnak és a jegyzőnek, ám előrelépés nem történt az ügyben. Kijöttek, megnézték, eljártak.

Néhány nappal ezelőtt viszont a gombai (Pest megye) Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványnál csörgött a telefon. A hívás célja egy bejelentés volt, mely szerint rossz körülmények között tartják a kutyákat Pécs-Somogyban. A hét elején elment a helyszínre az egyesület, ekkor viszont már a hatóság is intézkedett. A kutyák a helyi gyepmesterhez kerültek, innen veszi majd át az egyesület.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állattartás

kutyatartás

kutya

eb

horror

szomszéd

betegség

elpusztult állat

beteg kutya

pécs

somogy