Már csak pár nap: itt esik majd először hó az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Már csak pár nap: itt esik majd először hó az országban

Vasárnap estétől egyre nagyobb területen havazás veszi kezdetét, legnagyobb valószínűséggel északkeleten fehéredik ki a táj - írja az Időkép.

Ahogy a portál írja, vasárnap fog megérkezni a csapadék, a késő esti órákban, mely a lehűléssel egy időben a hétfő esti órákig egyre nagyobb területen havazásba válthat át.

A csapadék várhatóan keddre, a hidegadvekciónak köszönhetően azonban északkeleten és magasabban fekvő tájainkon többfelé pár centiméteres hóréteg maradhat nyomában

- írja a portál, a térképen pedig jól látszik, hogy hová érkezik majd meg először a havazás.

Fotó: IdőképFotó: Időkép

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

hóesés

előrejelzés

időjárás

időjárás előrejelzés