Már csak pár nap: itt esik majd először hó az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Már csak pár nap: itt esik majd először hó az országban

Vasárnap estétől egyre nagyobb területen havazás veszi kezdetét, legnagyobb valószínűséggel északkeleten fehéredik ki a táj - írja az Időkép.

Ahogy a portál írja, vasárnap fog megérkezni a csapadék, a késő esti órákban, mely a lehűléssel egy időben a hétfő esti órákig egyre nagyobb területen havazásba válthat át.

A csapadék várhatóan keddre, a hidegadvekciónak köszönhetően azonban északkeleten és magasabban fekvő tájainkon többfelé pár centiméteres hóréteg maradhat nyomában

- írja a portál, a térképen pedig jól látszik, hogy hová érkezik majd meg először a havazás.

Fotó: IdőképFotó: Időkép

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

hóesés

előrejelzés

időjárás

időjárás előrejelzés