Videó: milyen kihívások állnak az agrárium előtt a következő években?

HelloVidék   
  Megosztom
Videó: milyen kihívások állnak az agrárium előtt a következő években?

Mik voltak a legfontosabb események a NAK számára? Mennyire jelent kihívást az öntözésfejlesztés, vagy az agráröröklés témaköre?

A 2019-es év sem volt eseménytelen a magyar agráriumban. A HelloVidék videóinterjúban kérdezte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökét, Győrffy Balázst az Agrárszektor 2019 Konferencián.


Győrffy Balázs az agárium 2019-es évéről, és a jövő kihívásairól is beszélt. Elmondta, el kell gondolkodni azon, hogy a társadalom hogy tekint az agráriumra, mint ágazatra, mennyire vonzó például a fiatalok számára. Felelősen kell gondolkodni és jól kell dolgozni azért a környezetért, amiben élünk – tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

agrárkamara

győrffy balázs

interjú

videó