Videó: milyen kihívások állnak az agrárium előtt a következő években?

HelloVidék   
  Megosztom
Videó: milyen kihívások állnak az agrárium előtt a következő években?

Mik voltak a legfontosabb események a NAK számára? Mennyire jelent kihívást az öntözésfejlesztés, vagy az agráröröklés témaköre?

A 2019-es év sem volt eseménytelen a magyar agráriumban. A HelloVidék videóinterjúban kérdezte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökét, Győrffy Balázst az Agrárszektor 2019 Konferencián.


Győrffy Balázs az agárium 2019-es évéről, és a jövő kihívásairól is beszélt. Elmondta, el kell gondolkodni azon, hogy a társadalom hogy tekint az agráriumra, mint ágazatra, mennyire vonzó például a fiatalok számára. Felelősen kell gondolkodni és jól kell dolgozni azért a környezetért, amiben élünk – tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

agrárkamara

győrffy balázs

interjú

videó