Kihirdették: Bálint gazda nyerte meg az év embere díjat

HelloVidék   
  Megosztom
Kihirdették: Bálint gazda nyerte meg az év embere díjat

Bálint gazda kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, szoros versenyben ő lett az RTL Híradó Év embere - írja az RTL Híradója.

Ahogy a portál írja, az ország legismertebb kertészét gyakran megállítják az utcán is, hogy tanácsokat kérjenek tőle. Sőt, kiemelték azt is, hogy meglepő, de a fiatalabb korosztály számára sem ismeretlen Bálint gazda. Hatalmas rajongó táborában szép számmal vannak olyanok is, akik még meg sem születtek, amikor a kertész ismertté vált.

Nagyon örülök a győzelemnek és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott

- mondta Bálint György, akinyáron ünnepelte 100. születésnapját. A sokak álltal kedvelt szakember a mai napig aktív, az interneten naprakész tanácsokkal látja el többszázezres követőtáborát és most is új könyvön dolgozik

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bálint gazda

kertész

szakember

kertészet

kertészeti munka