Kihirdették: Bálint gazda nyerte meg az év embere díjat

HelloVidék   
  Megosztom
Kihirdették: Bálint gazda nyerte meg az év embere díjat

Bálint gazda kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, szoros versenyben ő lett az RTL Híradó Év embere - írja az RTL Híradója.

Ahogy a portál írja, az ország legismertebb kertészét gyakran megállítják az utcán is, hogy tanácsokat kérjenek tőle. Sőt, kiemelték azt is, hogy meglepő, de a fiatalabb korosztály számára sem ismeretlen Bálint gazda. Hatalmas rajongó táborában szép számmal vannak olyanok is, akik még meg sem születtek, amikor a kertész ismertté vált.

Nagyon örülök a győzelemnek és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott

- mondta Bálint György, akinyáron ünnepelte 100. születésnapját. A sokak álltal kedvelt szakember a mai napig aktív, az interneten naprakész tanácsokkal látja el többszázezres követőtáborát és most is új könyvön dolgozik

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bálint gazda

kertész

szakember

kertészet

kertészeti munka