Kihirdették: Bálint gazda nyerte meg az év embere díjat

HelloVidék   
  Megosztom
Kihirdették: Bálint gazda nyerte meg az év embere díjat

Bálint gazda kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, szoros versenyben ő lett az RTL Híradó Év embere - írja az RTL Híradója.

Ahogy a portál írja, az ország legismertebb kertészét gyakran megállítják az utcán is, hogy tanácsokat kérjenek tőle. Sőt, kiemelték azt is, hogy meglepő, de a fiatalabb korosztály számára sem ismeretlen Bálint gazda. Hatalmas rajongó táborában szép számmal vannak olyanok is, akik még meg sem születtek, amikor a kertész ismertté vált.

Nagyon örülök a győzelemnek és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott

- mondta Bálint György, akinyáron ünnepelte 100. születésnapját. A sokak álltal kedvelt szakember a mai napig aktív, az interneten naprakész tanácsokkal látja el többszázezres követőtáborát és most is új könyvön dolgozik

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bálint gazda

kertész

szakember

kertészet

kertészeti munka