Újabb illegális hulladéktelep: súlyos a helyzet Ravazd határában

MTI   
  Megosztom
Újabb illegális hulladéktelep: súlyos a helyzet Ravazd határában

Kisebb hulladéktelepet hordtak össze Ravazd határában - írta meg a Kisalföld.

A portál egy olvasó levelét osztotta meg, akik egy családi kirándulás alkalmával bukkantak rá a város határában felhalmozott hulladékokra.

Ravazd és Tarjánpuszta között kirándultunk a családommal. A gyermekem előre futott és tájékoztatott engem és a feleségem, hogy mi van a az út mellett. Oda értünk és megdöbbenve láttuk, hogy milyen állapotok vannak ott. Minden nemű hulladék megtalálható volt ott

- számolt be róla az olvasó, aki hozzátette, hogy gumiabroncs, építési törmelék, műanyag, üveg, fém, papírhulladék és egyéb szemét is látható volt a területen.

Nagyon felháborító, hogy az emberek milyen primitívek. Remélem azzal, hogy látja majd az önök újságjában bűntudat merül fel valamint azt, hogy megkapja a méltó büntetését. A bolygónk így is hatalmas változásokon megy keresztül, amelyekre mi emberek úgy válaszolunk, hogy még jobban szennyezzük a környezetünket

- írta levelében a családfő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ravazd

hulladék

illegális hulladéklerakó

hulladéklerakó telep