Ledobták a cukiságbombát: így követték az utcán anyjukat a nyíregyházi kiskacsák

HelloVidék   
  Megosztom
Ledobták a cukiságbombát: így követték az utcán anyjukat a nyíregyházi kiskacsák

Imádnivalóak a katonás sorban tóra menetelő nyíregyházi kacsák. Egy szemfüles lakos rögzítette telefonjával a nem mindennapi esetet - írja a szon.hu.

Ahogy a portál írja, nehéz ettől cukibbat elképzelni. A Sóstói úton és a Krúdy Gyula utcán katonás sorban meneteltek a kiskacsák édesanyjuk után. A Facebookon megosztott videó már 748 megosztásnál jár.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kacsa

kiskacsa

nyíregyháza

szabolcs-szatmár-bereg megye