Fogják a fejüket a szabolcsi gazdák: videón a dió nagyságú jég pusztítása

HelloVidék   
  Megosztom
Fogják a fejüket a szabolcsi gazdák: videón a dió nagyságú jég pusztítása

kisebb diónyi jég hullott Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településén is. Míg a megyeszékhely egyes részein csak a dörrenéseket lehetett hallani, addig Nyírjákón, Gávavencsellőn, Ramocsaházán és Leveleken is lecsapott a jégeső - írja a szon.hu.

Ahogy a portál írja, vasárnap kora délután Nyírjákóban jégeső volt. Ahogy a videón látszik, kisebb diónyi jég pusztított a környéken.

A hétvége folyamán több településen is hasonló állapotok uralkodtak. A jég lecsapott Gávavencsellőn, Ramocsaházán és Leveleken, de nem kímélte Sényőt, Laskodot, Petneházát sem vasárnap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jég

jégeső

jégesőkár

szabolcs

szabolcs-szatmár-bereg megye

nyírjákó

ramocsaháza

gávavencsellő

levelek